Ragoût de veau à l'asturienne

Ragoût de veau à l'asturienne

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 70 g d'huile d'olive
  • 3 gousses d'ail
  • 500 g de côte de veau, désossée détaillée en cubes (3 cm) et préalablement essuyés avec du papier absorbant
  • 100 g de vin blanc
  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 10 g de farine de blé
  • 70 - 80 g de jambon cru détaillé en dés
  • 1 c. à soupe de paprika
  • 400 g de bouillon de viande
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 600 - 700 g de mélange de légumes surgelés
  • 4 œufs durs coupés en quartiers

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1026.1 mg
Białko 41.8 g
Kalorie 2557 kJ / 611 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...