Ragoût de veau à l'asturienne

Ragoût de veau à l'asturienne

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    70 g
  • gousses d'ail
    3
  • de côte de veau, désossée détaillée en cubes (3 cm) et préalablement essuyés avec du papier absorbant
    500 g
  • de vin blanc
    100 g
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • de farine de blé
    10 g
  • de jambon cru détaillé en dés
    70 - 80 g
  • de paprika
    1 c. à soupe
  • de bouillon de viande
    400 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de mélange de légumes surgelés
    600 - 700 g
  • œufs durs coupés en quartiers
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 611 kcal / 2557 kJ
Białko 41.8 g
Tłuszcz 28.7 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 1026.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...