Poulet aux pêches et herbes de Provence, riz vapeur

Poulet aux pêches et herbes de Provence, riz vapeur

3.7 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de riz basmati
    300 g
  • d'eau
    750 g
  • d'huile de colza et 1 c. à soupe pour la cuisson du riz
    20 g
  • de sel
    1 ¼ - 1 ¾ c. à café
  • gousses d'ail
    3
  • de blanc de poulet coupé en morceaux (3 cm)
    400 g
  • d'oreillons de pêche au sirop (poids total 820-850 g)
    1 boîte de conserve
  • d'herbes de Provence déshydratées
    3 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 567.5 kcal / 2376 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 86.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 783.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...