
Urządzenia i Akcesoria
Fumet de poisson
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
500 g
Składniki
-
d'arêtes de poisson300 - 500 g
-
d'eau1000 g
-
citron jaune½
-
carotte coupée en morceaux1
-
oignon coupé en deux1
-
clous de girofle2
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier1
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
35.6 kcal /
150.6 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
105.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja