![Fumet de poisson Fumet de poisson](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/877CB1B8-7DBA-45C9-87A8-A533791332AB/Derivates/7b326a8b-0e93-4602-847b-6ba58e60fcfa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 500 g d'arêtes de poisson
- 1000 g d'eau
- ½ citron jaune
- 1 carotte, coupée en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 clous de girofle
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 150.6 kJ / 35.6 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 105.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Fumet de crustacés
25 min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 godz. 30 min
Fumet de poisson
45 min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Sardines à l'escabèche
12h 45 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Bisque de crevettes
30 min
Sauce dieppoise
35min
Magret de canard séché aux épices
360h