Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 500 g d'arêtes de poisson
- 1000 g d'eau
- ½ citron jaune
- 1 carotte, coupée en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 clous de girofle
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 150.6 kJ / 35.6 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 105.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confit d'oignons rouges
4h
Court-bouillon
25 min
Raie aux câpres
45 min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Crabe farci aux herbes
1 godz. 20 min
Salade de poulpe sous-vide
8 godz.
Confiture fraise-gingembre
1 godz. 10 min
Fumet de poisson
45 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Sauce armoricaine
1h
Bisque de crevettes
30 min