Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2019 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 172 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1 Std.
Glace concombre groseille
2h 15min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 Min
Sorbet miel, raisins et thym
24u. 30min
Salade de betterave et halloumi
15 Min
Crème de laitue au raifort
40min
Gelée de sureau
50min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 godz.
Glace vanille aux myrtilles
12 Std. 30 Min
Tarte pomme-rhubarbe
1 Std. 20 Min