Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2019 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 172 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patidous farcis
13 godz.
Sorbet cerise et lait de coco
3 Std. 15 Min
Yaourt pomme-myrtille
12 Std. 40 Min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35 min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Soupe de fraises à la compotée de rhubarbe, coulis de chocolat blanc
35min
Gelée de groseille
35min
Sorbet au cassis
10min
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15 min