Glace rhubarbe, romarin et estragon

Glace rhubarbe, romarin et estragon

3.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
1 bocal

Składniki

La veille
  • 1000 g de rhubarbe coupées en tronçons (2-3 cm)
  • 200 g de sucre roux
Le jour même
  • 1 branche feuilles de romarin frais
  • 1 c. à café d'estragon frais
  • 1 blanc d'œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 172 mg
Białko 12 g
Kalorie 4298 kJ / 1015 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 2019 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...