![Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E61A7E17-FD6F-42F5-9494-8A5F5C94AC79/Derivates/187a94d6-e69a-4bd8-9f7a-21417bd7d5ae.jpg)
Wersje kompatybilne
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 1 pincée de vanille en poudre
- 100 g de jus de raisin blanc
- 270 - 300 g de pêches, en morceaux
- 6 - 8 brins de feuilles de basilic frais
- 250 g de fraises, coupées en quatre
- 200 g de framboises
- 50 g de groseilles rouges
- 100 g de myrtilles
- 200 g de muscat de beaumes-de-venise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 531.3 kJ / 126.1 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 4.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 Min
Pressé de raie
14 godz.
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Pommes farcies aux fruits secs
1h
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 min
Salade d'orange au thé et à la rose
5 godz. 30 min
Soupe glacée aux amandes
1h 15min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 Std. 15 Min
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45min
Salade d'oranges aux dattes
1h
Mayonnaise aux herbes
15 min