
Urządzenia i Akcesoria
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de noisettes décortiquées50 g
-
de foies de volaille coupés en morceaux de 3 cm180 g
-
de cinq-épices½ c. à café
-
du sel
-
du poivre moulu
-
œufs2
-
de crème liquide150 g
-
de beurre10 g
-
d'eau1000 g
Le jus aigre-doux
-
de porto rouge60 g
-
de vinaigre de cidre20 g
-
de beurre10 g
-
du sel
-
du poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
360 kcal /
1500 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja