Fumet de poisson

Fumet de poisson

4.5 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
600 g

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'échalotes
    30 g
  • de carotte coupée en tronçons
    50 g
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
    300 g
  • bouquet garni
    1
  • d'eau
    600 g
  • de vin blanc sec
    100 g

Wartości odżywcze na 600 g

Kalorie 363 kcal / 1497 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Sód 24 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...