Fumet de poisson

Fumet de poisson

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
600 g

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 30 g d'échalotes
  • 50 g de carotte coupée en tronçons
  • 40 g de beurre coupé en morceaux
  • 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
  • 1 bouquet garni
  • 600 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 g

Sód 24 mg
Białko 3 g
Kalorie 1497 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...