Chutney à la cerise

Chutney à la cerise

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 bocaux

Składniki

  • d'oignons rouges coupés en deux
    100 g
  • de cerises dénoyautées
    700 g
  • de cannelle en poudre
    ½ c. à café
  • étoile de badiane
    1
  • de cardamome en poudre
    ½ c. à café
  • de jus de citron
    70 g
  • de vinaigre de vin rouge
    30 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 430.5 kcal / 1829.5 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 99.5 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...