Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 700 g de cerises, dénoyautées
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 70 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1829.5 kJ / 430.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 99.5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Chutney de figues
4h
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Champignons farcis
45 Min
Chutney d'abricots
4h
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 Min
Cantucci
1h 15min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40 Min
Chutney à la mangue
4h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min