Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave

Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave

4.6 93 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 400 g de betteraves crues coupées en morceaux
  • 200 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 2 magrets de canard avec la peau parés
  • 2 fruits de la Passion
  • 2 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 10 g de vinaigre balsamique blanc
  • 40 g de beurre
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 932.8 mg
Białko 43.5 g
Kalorie 2178.8 kJ / 521.5 kcal
Tłuszcz 28.3 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...