
Urządzenia i Akcesoria
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
de betteraves crues coupées en morceaux400 g
-
de pommes de terre coupées en morceaux200 g
-
magrets de canard avec la peau parés2
-
fruits de la Passion2
-
de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de vinaigre balsamique blanc10 g
-
de beurre40 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
521.5 kcal /
2178.8 kJ
Białko
43.5 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Sód
932.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja