Salade de crevettes au fenouil, chiffonnade de salade et tomates cerise

Salade de crevettes au fenouil, chiffonnade de salade et tomates cerise

4.5 119 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • de feuilles de laitue
    200 g
  • d'eau
    1000 g
  • de fenouil coupé en morceaux
    500 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    30 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de miel
    1 c. à café
  • de sauce de soja
    30 g
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'avocat coupé en dés
    250 g
  • de crevettes cuites, décortiquées
    350 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 313 kcal / 1305.5 kJ
Białko 23.2 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...