Gratin de poireau, panais et saumon

Gratin de poireau, panais et saumon

4.6 118 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • de blancs de poireau coupés en deux dans la longueur
    500 g
  • de panais détaillés en cubes
    400 g
  • de saumon frais (160 g chacun)
    4 filets
  • de beurre et un peu pour le plat
    50 g
  • de farine de blé
    50 g
  • de lait
    600 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de parmesan râpé
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 617.5 kcal / 2577 kJ
Białko 43.5 g
Tłuszcz 34.5 g
Węglowodany 29.8 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Sód 495.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...