
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 250 g de filet de poulet coupé en deux
- 500 g de courgettes lavées et coupées en dés
- 1 branche de romarin frais
- 200 g de pâtes sèches type farfalle, penne ou torsades
- 80 g de noisettes décortiquées, non émondées
- 2 c. à soupe d'huile de noisette
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- sel
- poivre moulu
- ½ botte de ciboulette fraîche ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 462 kcal / 1933 kJ
- Białko
- 25 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Węglowodany
- 37 g