Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge

Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge

2.8 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de poireaux coupés en tronçons
    400 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre ou six
    300 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de filets de bar (4 morceaux)
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'échalotes coupées en deux
    70 g
  • de vin rouge
    200 g
  • de beurre coupé en petites parcelles et très froid
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 528.8 kcal / 2197.5 kJ
Białko 34.3 g
Tłuszcz 34.8 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Sód 310.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...