Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 25 g d'huile de tournesol
- 50 g de carotte
- 50 g de poireau
- 20 g de gingembre frais
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de sauce de soja
- 850 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- 1 truite, vidée et nettoyée (800 g)
- 4 brins de coriandre fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1005 kJ / 240 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Truites meunières aux pignons en persillade
50min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1 Std. 55 Min
Daurade à l'ail
40min
Côte de bœuf à basse température et aubergines
2h 45min
Flétan à la chinoise
30min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Clam chowder (Chaudrée de palourdes)
1 Std. 50 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Paupiette de veau à l'orange
1 Std. 15 Min