Chaudrée de moules

Chaudrée de moules

4.2 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 2 échalotes pelées et coupées en deux
  • 2 gousses d'ail pelées et dégermées
  • 20 g de beurre
  • 200 g de vin blanc sec
  • 2 pincées de safran
  • ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 1 c. à soupe de persil plat frais ciselé
  • 1000 g de moules, brossées et nettoyées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 445 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...