Chaudrée de moules

Chaudrée de moules

4.3 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • échalotes pelées et coupées en deux
    2
  • gousses d'ail pelées et dégermées
    2
  • de beurre
    20 g
  • de vin blanc sec
    200 g
  • de safran
    2 pincées
  • d'herbes de Provence déshydratées
    ½ c. à café
  • de persil plat frais ciselé
    1 c. à soupe
  • de moules, brossées et nettoyées
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 107 kcal / 445 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...