Truites lardées au romarin

Truites lardées au romarin

4.4 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

La farce
  • d'amandes décortiquées
    60 g
  • de poitrine de porc, désossée et découennée coupées en morceaux (3 cm)
    4 tranches fines
  • d'oignon coupé en trois
    40 g
  • de gingembre frais coupé en morceaux (1 cm)
    10 g
  • de beurre
    10 g
  • sel
  • poivre moulu
Les truites
  • truites, vidées et nettoyées -250-270 g)
    4
  • de poitrine de porc, désossée et découennée
    12 tranches fines
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de romarin frais équeuté
    1 brin
La sauce
  • de gingembre frais pelé et coupé en morceaux (1 cm)
    5 g
  • de vin blanc
    5 c. à soupe
  • de jus de citron
    3 c. à soupe
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à soupe
  • de sauce de soja
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 543 kcal / 2263 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...