Truites meunières aux pignons en persillade

Truites meunières aux pignons en persillade

4.1 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de pignons de pin
    40 g
  • de feuilles de persil frais
    1 bouquet
  • le jus d'un citron jaune
  • de beurre clarifié
    100 g
  • d'eau
    800 g
  • de pommes de terre à chair ferme, type nicola, chérie ou ratte, pelées et coupées en deux
    600 g
  • de farine de blé
    100 g
  • d'huile de colza
    1 c. à soupe
  • truites, vidées et nettoyées
    4
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 663 kcal / 2767 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...