Truites meunières aux pignons en persillade

Truites meunières aux pignons en persillade

4.1 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de pignons de pin
  • 1 bouquet de feuilles de persil frais
  • le jus d'un citron jaune
  • 100 g de beurre clarifié
  • 800 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre à chair ferme, type nicola, chérie ou ratte, pelées et coupées en deux
  • 100 g de farine de blé
  • 1 c. à soupe d'huile de colza
  • 4 truites, vidées et nettoyées
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 38 g
Kalorie 2767 kJ / 663 kcal
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...