Anneaux de calamar au vin rouge

Anneaux de calamar au vin rouge

4.2 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1500 g
  • de calamars coupés en anneaux
    600 g
  • de sel et 3 pincées, à ajuster en fonction des goûts
    10 g
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de vin rouge
    400 g
  • de concentré de tomate
    50 g
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de riz préalablement rincé sous un filet d'eau froide
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 469.5 kcal / 1979.8 kJ
Białko 43.5 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 1154.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...