
Urządzenia i Akcesoria
Anneaux de calamar au vin rouge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau1500 g
-
de calamars coupés en anneaux600 g
-
de sel et 3 pincées, à ajuster en fonction des goûts10 g
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
gousse d'ail1
-
d'huile d'olive15 g
-
de vin rouge400 g
-
de concentré de tomate50 g
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier1
-
de riz préalablement rincé sous un filet d'eau froide200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
469.5 kcal /
1979.8 kJ
Białko
43.5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1154.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja