Fondue de poireaux, moules et coques

Fondue de poireaux, moules et coques

4.5 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de beurre
    20 g
  • de poireaux coupés en tronçons d'1 cm
    700 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    800 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    500 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de pain pour accompagner
    tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 232.8 kcal / 978.5 kJ
Białko 18.3 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 598.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...