Fondue de poireaux, moules et coques

Fondue de poireaux, moules et coques

4.5 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 20 g de beurre
  • 700 g de poireaux coupés en tronçons d'1 cm
  • 60 g de vin blanc sec
  • 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • tranches de pain pour accompagner

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 598.5 mg
Białko 18.3 g
Kalorie 978.5 kJ / 232.8 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...