Filet de dorade grise à la normande

Filet de dorade grise à la normande

3.5 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de poireau coupé en tronçons
    80 g
  • de champignons de Paris blonds coupés en lamelles (conserver les pieds)
    250 g
  • dorade grise filets et arêtes
    1
  • feuille de laurier
    1
  • clou de girofle
    1
  • de graines de carvi
    1 pincée
  • d'eau
    300 g
  • de cidre brut
    300 g
  • de vinaigre de cidre
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • grains de poivre à ajuster en fonction des goûts
    5
  • de riz basmati
    150 g
  • de carotte coupée en fines rondelles
    100 g
  • de fécule de maïs
    15 g
  • de crème fraîche épaisse
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 737 kcal / 3101.5 kJ
Białko 43.5 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 77.5 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Sód 371 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...