Filet de dorade grise à la normande

Filet de dorade grise à la normande

3.5 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 80 g de poireau coupé en tronçons
  • 250 g de champignons de Paris blonds coupés en lamelles (conserver les pieds)
  • 1 dorade grise filets et arêtes
  • 1 feuille de laurier
  • 1 clou de girofle
  • 1 pincée de graines de carvi
  • 300 g d'eau
  • 300 g de cidre brut
  • 30 g de vinaigre de cidre
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 grains de poivre à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de riz basmati
  • 100 g de carotte coupée en fines rondelles
  • 15 g de fécule de maïs
  • 100 g de crème fraîche épaisse

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 371 mg
Białko 43.5 g
Kalorie 3101.5 kJ / 737 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 77.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...