Risotto aux herbes et aux coques

Risotto aux herbes et aux coques

4.0 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    1000 g
  • de vin blanc sec
    90 g
  • d'échalotes coupées en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • d'eau pour verser au total 700 g de liquide
    300 - 600 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de ciboulette fraîche ciselé
    ½ bouquet
  • de coriandre fraîche ciselé
    ½ bouquet
  • de persil frais ciselé
    ½ bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 368 kcal / 1556 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...