Bar et topinambours rôtis, purée de panais

Bar et topinambours rôtis, purée de panais

4.0 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de panais coupés en morceaux
    600 g
  • d'eau
    300 g
  • de topinambours coupés en morceaux (2-3 cm)
    600 g
  • bar entier, vidé et nettoyé (1 ou 2 bars selon leur taille)
    1
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de lait
    200 g
  • de vanille en poudre à ajuster en fonction des goûts
    2 - 3 pincées
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 520 kcal / 2185.3 kJ
Białko 49.8 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 37.8 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 409.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...