Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson

Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson

4.7 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • de cresson frais et quelques feuilles pour la finition
    125 g
  • de crème liquide entière
    150 g
  • du sel
  • noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
    16
  • citrons verts non traités
    2
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • poivre moulu
  • fleur de sel
  • d'œufs de poisson noirs fumés type hareng
    4 c. à soupe
    4 c. à soupe d'œufs de lump

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 299 kcal / 1260 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...