Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson

Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson

4.7 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • 125 g de cresson frais et quelques feuilles pour la finition
  • 150 g de crème liquide entière
  • du sel
  • 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
  • 2 citrons verts non traités
  • 1 filet d'huile d'olive
  • poivre moulu
  • fleur de sel
  • 4 c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés type hareng
    4 c. à soupe d'œufs de lump

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 1260 kJ / 299 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...