Pissaladière aux oignons rouges

Pissaladière aux oignons rouges

4.7 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 parts

Składniki

  • 5 oignons rouges coupés en quatre
  • 1 gousse d'ail dégermée
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sucre roux
  • 2 branches feuilles de romarin frais
  • 2 c. à soupe d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 pâte brisée maison
  • 12 filets d'anchois frais
  • 20 olives noires avec leur noyau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 18 g
Kalorie 2965 kJ / 710 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...