Pissaladière aux oignons rouges

Pissaladière aux oignons rouges

4.8 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 parts

Składniki

  • oignons rouges coupés en quatre
    5
  • d'ail dégermée
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de sucre roux
    1 c. à café
  • d'aiguilles de romarin frais
    2 branches
  • d'eau
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • pâte brisée maison
    1
  • d'anchois frais
    12 filets
  • olives noires avec leur noyau
    20

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 710 kcal / 2965 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...