Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pomme de terre, coupée en cubes
- 350 g de céleri-rave, coupé en cubes
- 250 g d'eau
- 40 g de filet de merlan
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 692 kJ / 166 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25 min
Lieu pané, fèves et tomates séchées
55 min
Purée aux trois racines
45 min
Purée céleri-pomme
45 min
Pavé de cabillaud, jus et purée de betterave
1h 40min
Compote poire-fenouil à l'anis étoilé (Pour les grands et les tout-petits)
45 min
Colin, haricots verts et purée de petits pois à la menthe
50 min
Purée courgettes et veau au basilic
20 min
Filets de colin, purée de haricots plats
35 min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40 min