Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran

Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran

3.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • filets de barbue
    4
  • coques fraîches, préalablement dégorgées
    24
  • de thym citron
    5 branches
  • de chou romanesco détaillé en fleurons
    400 g
  • d'eau
    500 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de carottes coupées en rondelles (5 mm)
    550 g
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'échalotes
    80 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • dose de safran
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 491.8 kcal / 2053.8 kJ
Białko 37.5 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 21.8 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 14.8 g
Sód 442 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...