
Urządzenia i Akcesoria
Filet mignon Douanier Rousseau
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
d'échalotes coupées en deux100 g
-
de beurre50 g
-
de filet mignon de porc coupé en tranches (3 cm env.) (1 gros filet mignon)600 g
-
d'huile d'olive20 g
-
d'eau50 g
-
d'alcool de poire type poiré250 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.2 c. à soupe
-
de moutarde1 c. à café
-
de fromage type Port-Salut®, coupé en tranches200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
588 kcal /
2446.5 kJ
Białko
48.3 g
Tłuszcz
40.5 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Sód
624.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja