Filet mignon Douanier Rousseau

Filet mignon Douanier Rousseau

4.7 107 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    100 g
  • de beurre
    50 g
  • de filet mignon de porc coupé en tranches (3 cm env.) (1 gros filet mignon)
    600 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    50 g
  • d'alcool de poire type poiré
    250 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    2 c. à soupe
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de fromage type Port-Salut®, coupé en tranches
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 588 kcal / 2446.5 kJ
Białko 48.3 g
Tłuszcz 40.5 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 20.3 g
Sód 624.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...