Longe de porc à la riojana

Longe de porc à la riojana

4.7 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons doux coupés en quatre
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de longe de porc détaillée en dés (3 cm)
    800 g
  • de tomates concassées en conserve
    80 g
  • de piquillos en bocal coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
    400 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
    1
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de vin blanc
    50 g
  • d'eau
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 309 kcal / 1293 kJ
Białko 25.18 g
Tłuszcz 20.34 g
Węglowodany 6.41 g
Błonnik 1.88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...