Rougail de poisson

Rougail de poisson

4.5 126 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais équeutés
    4 brins
  • de coriandre fraîche équeutés
    4 brins
  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • gousses d'ail
    3
  • de gingembre frais
    15 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de tomates pelées et coupées en petits morceaux
    400 g
  • de concentré de tomate
    50 g
  • de thym frais effeuillées
    2 branches
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poisson blanc détaillé en filets
    600 g
  • de farine de blé
    10 g
  • de beurre
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 283 kcal / 1185.8 kJ
Białko 25.5 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...