Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de riz spécial paëlla, type bomba
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'épices à paëlla
- du sel
- 430 g d'eau
- 150 g de coulis de tomates
- 4 quenelles de brochet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1832 kJ / 435 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Gnocchis à la carbonara
15min
Gratin de macaroni au bœuf et à la courge
1h 35min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Macaronade
2h 30min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Saucisson brioché
2 godz. 50 min
Œufs à la florentine
1h 5min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h