Papillote d'églefin au citron et petits légumes

Papillote d'églefin au citron et petits légumes

4.7 199 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • filets d'églefin, avec ou sans peau (150 g env.)
    6
  • de gros sel
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    50 g
  • d'aneth frais équeutée
    1 branche
  • de blancs de poireau coupés en tronçons
    600 g
  • de beurre
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    8 pincées
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    150 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • d'eau
    1200 g
  • de riz
    250 g
  • de petits pois surgelés
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 355.2 kcal / 1486 kJ
Białko 29.8 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...