Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs

Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs

4.6 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de filet mignon de porc coupé en morceaux (2 cm)
    600 g
  • de sirop d'érable
    100 g
  • de sauce de soja salée
    15 g
  • de vinaigre de vin
    40 g
  • de petits oignons au vinaigre
    200 g
  • de raisins secs
    60 g
  • d'eau
    300 g
  • de fond de veau en poudre
    15 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de cerfeuil frais
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 362 kcal / 1527 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...