Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs

Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs

4.5 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de filet mignon de porc coupé en morceaux (2 cm)
  • 100 g de sirop d'érable
  • 15 g de sauce de soja salée
  • 40 g de vinaigre de vin
  • 200 g de petits oignons au vinaigre
  • 60 g de raisins secs
  • 300 g d'eau
  • 15 g de fond de veau en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 brins de cerfeuil frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1527 kJ / 362 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...