Wersje kompatybilne
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de filet mignon de porc, coupé en morceaux (2 cm)
- 100 g de sirop d'érable
- 15 g de sauce de soja salée
- 40 g de vinaigre de vin
- 200 g de petits oignons au vinaigre
- 60 g de raisins secs
- 300 g d'eau
- 15 g de fond de veau en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 362 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bœuf carottes vietnamien
1 godz. 20 min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 min
Colombo de porc
1 godz. 20 min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Poulet au lait de coco et épices
50 min
Filet mignon au cidre
35 min
Sauté de porc au cidre
1h
Porc teriyaki aux pommes
2 godz. 20 min
Sauté de porc au curry
1h
Porc aigre-doux à la purée
40 min