![Jarret de porc, patate douce et poireau Jarret de porc, patate douce et poireau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C319764F-863B-4187-9878-9EC50A608F54/Derivates/1b179b7c-4730-4972-8aad-22e141f0b0e4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de blancs de poireau en tronçons
- 100 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 500 g de patates douces, pelées et en dés d'1 cm
- 1 jarret de porc cuit, coupé en quartiers
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de beurre
-
4
pincées de gingembre en poudre
lub 4 pincées de quatre-épices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2909 kJ / 698 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 47 g
Alternatywne przepisy
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1h 20min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Paupiettes de veau et petits légumes
1 Std.
Roulé de pintade au chou
1h 10min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 Min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1 Std.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Osso-buco
1h 20min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Blanquette de veau vapeur
1h 10min