Jarret de porc, patate douce et poireau

Jarret de porc, patate douce et poireau

4.4 55 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de blancs de poireau en tronçons
    200 g
  • d'eau
    100 g
  • de lait de coco
    300 g
  • de patates douces pelées et en dés d'1 cm
    500 g
  • jarret de porc cuit, coupé en quartiers
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de beurre
    30 g
  • de gingembre en poudre
    4 pincées
    4 pincées de quatre-épices

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 698 kcal / 2909 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 47 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...