Jarret de porc, patate douce et poireau
TM6 TM5 TM31

Jarret de porc, patate douce et poireau

4.4 ( 55 ocen )

Składniki

  • 200 g de blancs de poireau en tronçons
  • 100 g d'eau
  • 300 g de lait de coco
  • 500 g de patates douces pelées et en dés d'1 cm
  • 1 jarret de porc cuit, coupé en quartiers
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 30 g de beurre
  • 4 pincées de gingembre en poudre
    lub 4 pincées de quatre-épices

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
698 kcal / 2909 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
30 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy