
Urządzenia i Akcesoria
Kotlety schabowe z kością (sous-vide) i sałatka jabłkowa (z osłoną noża miksującego)
Składniki
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki200 g
-
koperku, świeżego tylko liście20 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście20 g
-
soli plus dodatkowa ilość do smaku1 łyżeczka
-
octu jabłkowego40 g
-
musztardy francuskiej80 g
-
wody do całkowitego przykrycia worków (patrz wskazówka) plus do napełnienia miski1300 - 1400
-
kotlety schabowe, z kością (170-200 g każdy)3
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)30 g
-
kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu40 g
-
pieprz czarny, świeżo mielony do smaku
-
korzenia selera pokrojonego w 1 mm plastry (patrz wskazówka)80 g
-
jabłek, zielonych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 2 mm plastry250 g
-
cykorii pokrojonej w 2 mm plastry150 g
-
oleju rzepakowego1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Polska
Możesz także polubić...
Wolno gotowana wołowina z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 20 min
Wolno gotowane ananasy w syropie chili z kruszonką kokosową (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 40 min
Wolno gotowany boczek z makaronem i sosem barbecue (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 25 min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 5 min
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 20 min
Wolno gotowany kremowy gulasz z indyka z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
4 godz.
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 50 min
Gulasz wołowy z knedlami z czerstwego pieczywa
2 godz.
Łosoś teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1 godz. 20 min
Żeberka wieprzowe w sosie z czarnej fasoli
1 godz. 35 min
Wolno gotowana łopatka wieprzowa (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 20 min
Wolno gotowane żeberka w sosie barbecue (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 25 min