
Urządzenia i Akcesoria
Pieczony boczek w pięciu smakach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
6 porcji
Składniki
Przyprawa pięciu smaków
-
laski cynamonu przełamane na pół2
-
pieprzu syczuańskiego2 łyżeczki
-
gwiazdki anyżu3
-
nasion kopru włoskiego, suszonych2 łyżeczki
-
goździków6
Pieczony boczek
-
soli2 łyżeczki
-
cukru1 łyżka
-
surowego boczku, bez kości, ze skórą w jednym kawałku600 g
-
soli morskiej, gruboziarnistej2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
393 kcal /
1644.2 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
36.7 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g