
Urządzenia i Akcesoria
Smażone bułeczki z wieprzowiną
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 sztuk
Składniki
-
wody120 g
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu200 g
-
oleju30 g
-
soli¾ łyżeczki
-
cebuli dymki15 g
-
sosu rybnego1 łyżka
-
schabu wieprzowego pokrojonego w paski (2 x 1 cm)200 g
-
białej rzodkwi pokrojonej w paski (2 x 0.5 cm)250 g
-
cukru5 g
-
pieprzu białego, mielonego¼ łyżeczki
-
olej ilość do smażenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
261 kcal /
1095 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA CHIŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska