Przepisy z wykorzystaniem osłony noża miksującego i trybu Sous-vide w urządzeniu TM6. Idealne efekty i wyjątkowa struktura przygotowanych składników gwarantowane za każdym razem.
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 10 min
Bakłażan (sous-vide) z miso (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 45 min
Sałatka z ośmiornicą (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
8 godz.
Łosoś teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1 godz. 20 min
Roladki z kurczaka (sous-vide) z sosem paprykowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 10 min
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 20 min
Kotlety schabowe z kością (sous-vide) i sałatka jabłkowa (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 40 min
Policzki wieprzowe (sous-vide) w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
8 godz. 45 min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 5 min
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2 godz.