Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise

Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise

4.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
4 portions

Składniki

Le coulis de poivron
  • de poivrons rouges coupés en morceaux
    200 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de vinaigre de framboise
    1 c. à café
  • de piment d'Espelette
    1 pincée
La pannacotta
  • belles tomates cocktail, évidées
    8
  • de lait
    25 g
  • d'agar-agar (1/4 de sachet)
    ½ c. à café
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    30 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de piment d'Espelette
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 211.3 kcal / 881.3 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 275.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...