Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

4.3 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • de gigot d'agneau coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
    300 g
  • de panais coupés en morceaux
    500 g
  • de céleri-rave coupé en morceaux
    300 g
  • d'eau
    500 g
  • de lait
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de chapelure
    70 g
  • de beurre en parcelles
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256 kcal / 1071.8 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 22.2 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...