
Wersje kompatybilne
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de gigot d'agneau coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
- 500 g de panais coupés en morceaux
- 300 g de céleri-rave coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 300 g de lait
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de chapelure
- 40 g de beurre en parcelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 256 kcal / 1071.8 kJ
- Białko
- 15 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Błonnik
- 4.5 g