
Urządzenia i Akcesoria
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
de gigot d'agneau coupé en morceaux (restes cuits de gigot)300 g
-
de panais coupés en morceaux500 g
-
de céleri-rave coupé en morceaux300 g
-
d'eau500 g
-
de lait300 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de chapelure70 g
-
de beurre en parcelles40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
256 kcal /
1071.8 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
22.2 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°17
39 Przepisów
Francja
Francja