Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

4.3 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • 300 g de gigot d'agneau coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
  • 500 g de panais coupés en morceaux
  • 300 g de céleri-rave coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 300 g de lait
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g de chapelure
  • 40 g de beurre en parcelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 1071.8 kJ / 256 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 22.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...