Maquereau mariné à la tomate, granola au cumin

Maquereau mariné à la tomate, granola au cumin

3.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Les maquereaux marinés
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    80 g
  • de tomate coupée en morceaux
    80 g
  • d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour les maquereaux
    20 g
  • de vin blanc
    160 g
  • d'eau
    60 g
  • tomates cerise
    12
  • de thym frais effeuillés
    2 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • maquereaux frais, vidés de petite taille, coupés en tronçons de 2 cm (voir "Conseils")
    4
Le granola
  • de muesli
    60 g
  • de graines de lin
    20 g
  • d'huile de pépins de raisin
    10 g
  • de miel liquide
    20 g
  • de cumin en poudre
    1 c. à café rase

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 381 kcal / 1598 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...