
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de faisselle
- 50 g de poudre d'amande
- 100 g de sucre roux
- 5 g de menthe fraîche
- 50 g de thé vert préparé
- 30 g d'huile d'olive
- 200 g de fraises fraîches (50 g de fraises entières et 150 g en brunoise)
- 150 g de pêches jaunes coupées en brunoise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 261.2 kcal / 1093.8 kJ
- Białko
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Sód
- 8.5 mg