Verrine pêche, fraise et pesto de menthe

Verrine pêche, fraise et pesto de menthe

4.6 48 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • 500 g de faisselle
  • 50 g poudre d'amande
  • 100 g de sucre roux
  • 5 g de menthe fraîche
  • 50 g de thé vert préparé
  • 30 g d'huile d'olive
  • 200 g de fraises fraîches (50 g de fraises entières et 150 g en brunoise)
  • 150 g de pêches jaunes coupées en brunoise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 8.5 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 1093.8 kJ / 261.2 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 25.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...