Soupe au lait ribot

Soupe au lait ribot

3.4 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en morceaux
  • 300 g d'eau
  • 500 g de lait ribot
  • 1 c. à café bombée de fond de légumes
    1 cube de bouillon de légumes
  • 1 c. à café de sel
  • 200 g de carottes en morceaux (1 cm)
  • 300 g de haricot vert frais extra-fins, coupés en morceaux (2-3 cm)
    300 g haricots verts surgelés, et décongelés, en morceaux (2-3 cm)
  • 200 g de saucisse au paprika précuite, en rondelles (5 mm) coupées en deux
  • 1 c. à café de sarriette
  • ¼ c. à café de poivre moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 1440 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...