Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 100 g d'huile de pépins de raisin
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 4 betteraves crues de petite taille (de 80 g chacune environ) multicolores (rouge, chioggia, jaune)
- 4 tranches de saumon fumé
- ½ grenade, égrainée
- ½ oignon rouge, pelé et coupé en très fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1576 kJ / 376 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de potiron
10 min
Macédoine au saumon et mayonnaise légère
1j 20 menit
Poke bowl mauve
3sa
Salade aux légumes de printemps
50 menit
Tartelette aux radis et fromage frais
50 menit
Salade de crevettes à l'ananas et au gingembre
55 Min
Salade en verrines
15min
Salade de betterave et halloumi
15min
Salade tiède de carottes et betteraves, sauce sésame
1 godz. 5 min
Salade de carottes, crumble aux noisettes
25 min
Salade carottes-betteraves au basilic
10 min
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20 min