
Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio de saumon et betteraves multicolores
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
de ciboulette fraîche coupé en tronçons½ bouquet
-
d'huile de pépins de raisin100 g
-
de sel1 pincée
-
de poivre moulu1 pincée
-
betteraves crues de petite taille (de 80 g chacune environ) multicolores (rouge, chioggia, jaune)4
-
de saumon fumé4 tranches
-
grenade égrainée½
-
oignon rouge pelé et coupé en très fines rondelles½
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
376 kcal /
1576 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja