Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 4 grosses pommes de terre (160 g env. chaque), nettoyées et brossées
- 100 g de crème liquide entière
- 120 g de pesto de basilic
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 4 c. à soupe de pignons de pin
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1973.3 kJ / 473 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 28.5 g
- Tłuszcz
- 32.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1h 20min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Aubergines farcies
1小时 15 分钟
Petits cakes à la tomate farcie
40min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 godz. 5 min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1 Std. 10 Min
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 Min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min