Curry de cabillaud aux fruits de la Passion

Curry de cabillaud aux fruits de la Passion

4.3 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de dos de cabillaud
    600 g
  • de gros sel et 1/2 c. à café de gros sel
    2 c. à soupe bombées
  • de pulpe de fruit de la Passion fraîche (4-5 fruits)
    100 g
  • de pâte de curry
    25 g
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de gingembre frais
    20 g
  • de piment de Cayenne en poudre
    1 pincée
  • d'huile neutre
    15 g
  • de pâte de curry
    1 c. à café
  • de riz
    200 g
  • de graines de cumin
    2 c. à café
  • d'eau
    1000 g
  • d'oignon doux émincé en fines lamelles
    50 g
  • de crème de coco
    8 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'épinards frais
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 522.8 kcal / 2205.5 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 50.2 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...