Pâtes aux moules, raisins et pignons

Pâtes aux moules, raisins et pignons

2.6 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    40 g
  • de persillade surgelée
    2 c. à soupe
  • de cannelle en poudre
    3 pincées
    3 pincées de quatre-épices
  • de raisins secs mélangés
    40 g
  • de moules, brossées et nettoyées surgelées
    400 g
  • d'eau
    650 g
  • de pâtes sèches type coquilles
    300 g
  • du sel
  • de pignons de pin grillés
    2 c. à soupe
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 494 kcal / 2080 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...