Pâtes aux moules, raisins et pignons

Pâtes aux moules, raisins et pignons

2.9 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 40 g d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe de persillade surgelée
  • 3 pincées de cannelle en poudre
    3 pincées de quatre-épices
  • 40 g de raisins secs mélangés
  • 400 g de moules, brossées et nettoyées surgelées
  • 650 g d'eau
  • 300 g de pâtes sèches type coquilles
  • du sel
  • 2 c. à soupe de pignons de pin grillés
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 2080 kJ / 494 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...