
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 tranches de pain de mie blanc (30 g env.)
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de poisson blanc type merlu (4 pavés de 150 g)
- ½ bouquet d'estragon frais équeuté
- ½ bouquet de persil frais équeuté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche équeuté et ciselé
- 1 citron jaune non traité zeste et jus
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour le plat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 235 kcal / 985.2 kJ
- Białko
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Błonnik
- 0.8 g