Poisson au crumble d'herbes

Poisson au crumble d'herbes

4.6 76 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de pain de mie blanc (30 g env.)
    3 tranches
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poisson blanc type merlu (4 pavés de 150 g)
    600 g
  • d'estragon frais équeuté
    ½ bouquet
  • de persil frais équeuté
    ½ bouquet
  • de ciboulette fraîche équeuté et ciselé
    ½ bouquet
  • citron jaune non traité zeste et jus
    1
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive et un peu pour le plat
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 235 kcal / 985.2 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 4.8 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...