Œufs en cocotte d'avocat, crevettes et taboulé

Œufs en cocotte d'avocat, crevettes et taboulé

2.4 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de boulgour fin
    170 g
  • d'eau tiède du robinet
    120 g
  • citron jaune
    1
  • de tomates en gros dés
    200 g
  • de persil frais effeuillé
    20 g
  • de menthe fraîche effeuillée
    10 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • du sel
  • avocats de belle taille
    4
  • œufs de petite taille
    8
  • du poivre moulu
  • de crevettes cuites, décortiquées de petite taille
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 722 kcal / 2997 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...