Quiche au parmesan et à la ciboulette

Quiche au parmesan et à la ciboulette

3.8 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 parts

Składniki

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 75 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 œufs
  • 150 g de lait
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de ciboulette fraîche finement ciselée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 14.7 g
Kalorie 1436 kJ / 344.2 kcal
Tłuszcz 22.8 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 19.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...