Petits légumes de printemps au bouillon

Petits légumes de printemps au bouillon

4.5 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons blancs de printemps, coupés en deux si nécessaire (5-6 ciboules)
    150 g
  • de minicarottes coupées en tronçons si nécessaire
    200 g
  • de mininavets coupés en deux ou quatre
    150 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de petits pois, frais ou surgelés
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de sel (opcjonalnie) à ajuster en fonction des goûts (voir "Conseil(s)")
    1 c. à café
  • herbes aromatiques fraîches ciselées
  • de poivre fraîchement moulu (opcjonalnie)
    1 pincée
  • de pommes de terre nouvelles coupées en deux si nécessaires
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 159.8 kcal / 672.8 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...